Aykut Trabzonspor'la anlaştı mı?

Trabzonspor'la görüşüyoruz Transfer gözde isimlerinden Gençlerbirliği'nin başarılı savunma oyuncusu Aykut Demir için temsilcisi FIFA Menajeri Önder İnce, Trabzonspor'un bir teklifi olduğunu, bir görüşme yapılacağını; ancak şu an için netleşen bir durumun

Aykut Trabzonspor'la anlaştı mı?

Trabzonspor'la görüşüyoruz Transfer gözde isimlerinden Gençlerbirliği'nin başarılı savunma oyuncusu Aykut Demir için temsilcisi FIFA Menajeri Önder İnce, Trabzonspor'un bir teklifi olduğunu, bir görüşme yapılacağını; ancak şu an için netleşen bir durumun olmadığını söyledi.

İnce, "Aykut başarılı bir sezon geçirdi. Hatta son 4-5 sezon kesintisiz çok iyi oynadı. Transferde adının çok sık geçmesi normal. Gençlerbirliği'nde 1 sene daha sözleşmesi var. Trabzonspor'la kesin anlaştı diye iddialar ortaya çıktı; fakat Aykut profesyonel bir futbolcu; onun için de şartların oluşması gerekir. Trabzonspor'la görüşüyoruz" dedi.

ŞARTLAR İSTEDİĞİMİZ GİBİYSE KABUL EDERİZ; KULÜPLER ANLAŞMIŞ OLABİLİR; FAKAT BİZ HALA GÖRÜŞME AŞAMASINDAYIZ
Aykut'un Trabzonlu olmasından dolayı, Trabzonspor'a yakın olduğunu dile getiren Önder İnce, "Fakat, Aykut Trabzonlu diye kesin olarak Trabzonspor'a 'evet' diyecek anlamına gelmiyor. Şartlara bakacağız. Aykut kendisini huzurlu hissedebileceğini düşünürse olabilir. Şu anda görüşmelerin başındayız. Bir öngörüşme yapacağız. Ama bu kesin olarak anlaştık anlamına gelmiyor. Gençlerbirliği ve Trabzonspor anlaşmış olabilir. Ama futbolcunun da teklifi kabul etmesi gerekir. Teklife bakacağız. Şimdilik bunun dışında bir gelişme yok; ama yarın değişebilir bu. Aykut son derece progesyoneldir. Sadece futboluna bakıyor. 'Herkes mutluysa, ben de mutlu olurum' diyor. Alacak takım verecek takım mutlu ve Aykut için de şartlar yerine gelmişse sorun yok demektir" ifadelerini kullandı.

BEŞİKTAŞ VE GALATASARAY
Beşiktaş'tan şu ana kadar kendisine gelmiş bir teklif olmadığını dile getiren İnce, "Gençlerbirliği'ne geldi mi bilmiyorum; ama bize ulaşan bir teklif yok. Ben bunu sorgulamıyorum. Önce Gençlerbirliği'yle anlaşmaları gerekir. Galatasaray için de aynı şey geçerli. Bana ulaşan bir teklif yok; ama Gençlerbirliği'yle görüştüler mi, bilmiyorum" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor