Aykut Kocaman neler söyledi?

Kocaman'ın açıklamalarından derlenenler şöyle: "Araya girerken biz galibiyet serisi yakalamıştık. Bursaspor için de bakıldığı zaman eğilimin aşağıya doğru gözüktüğü bir tabloydu. Rakibimiz arayı iyi değerlendirmiş.Maça son derece yüksek istekle başladık.

Aykut Kocaman neler söyledi?

Kocaman'ın açıklamalarından derlenenler şöyle: "Araya girerken biz galibiyet serisi yakalamıştık. Bursaspor için de bakıldığı zaman eğilimin aşağıya doğru gözüktüğü bir tabloydu. Rakibimiz arayı iyi değerlendirmiş.

Maça son derece yüksek istekle başladık. Saha diziliminde ufak tefek değişiklikler vardı. Özer'i ve Semih'i oynattık. Burada baskılı, istekli oyunun yanı sıra kenarları iyi kullanmamız gerekiyordu. Kanatları iyi kullanamayınca; istekli oyun istekli olarak kaldı. Kalabalığın içinde kaldı takım.

Bursaspor bekleriyle bunu değerlendirme çabasına girdi. Bunun ardından normal oyunumuza döndük.

Niang sola gitti, Semih merkeze geldi ve ilk yarıyı dengeli bitirdik. İkinci yarı tamamen kontrolümüzde geçti, her şey gole bakıyordu ancak golü bulamadık. Sonuçta olağanüstü bir durum değil. Rakibimiz ve bizim için puan kayıpları olacaktyır. Önemli olan, gelecek haftalarda oluşabilecek, telafisi olmayan kayıpları yaşamamak.

Bu arzu ve oyun bizi şampiyonluğa götürür. Zorlu ve önemli bir periyod var önümüzde. Az puan kaybeden avantaj sağlayacak. Başka da söyleyecek bir şey yok"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor