Aykut ilk antrenmana çıktı

Trabzonsporlu futbolcular ve teknik ekip, yeni sezon hazırlıklarına 2 bin 635 rakımlı Davraz Dağı'nın eteklerindeki Sirene Davraz Oteli'nde devam ediyor.Teknik direktör Mustafa Akçay yönetiminde gerçekleşen çalışmaya, Metalurg Zaporizhzhia takımı ile oyna

Aykut ilk antrenmana çıktı

Trabzonsporlu futbolcular ve teknik ekip, yeni sezon hazırlıklarına 2 bin 635 rakımlı Davraz Dağı'nın eteklerindeki Sirene Davraz Oteli'nde devam ediyor.

Teknik direktör Mustafa Akçay yönetiminde gerçekleşen çalışmaya, Metalurg Zaporizhzhia takımı ile oynanan hazırlık maçında sol ayağında yumuşak doku zedelenmesi olan Emre, sol kasığında ağrı bulunan Giray ve sakatlıkları devam eden kaleci Fatih, Caner ile Janko katılmadı. Kampa mazeretsiz gelmeyen Zokora ve Bamba da çalışmada yer almadı.

Bordo-mavili takımın bonservisi konusunda kulübü Gençlerbirliği ile anlaştığı savunma oyuncusu Aykut Demir de Gençlerbirliği'nden alınan özel izinle antrenmana katıldı. Demir'in Gençlerbirliği ile olan ilişkisinin kesilmediği ve bu yüzden de Trabzonspor ile henüz sözleşme imzalamadığı öğrenildi.

Antrenmana ısınma hareketleriyle başlayan futbolcular, daha sonra kondisyon çalışması yaptı.


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor