Aykut: Emin Adımlarla ilerliyoruz

Trabzonspor'un başarılı savunma oyuncusu Aykut Demir, maç sonrası şöyle konuştu:“UEFA Avrupa Ligi bizim için çok önemli ama lig de çok önemli. İki kulvarda Trabzonspor’u en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Çok yoğun bir tempoda oynuyoruz. Bu nedenle is

Aykut: Emin Adımlarla ilerliyoruz

Trabzonspor'un başarılı savunma oyuncusu Aykut Demir, maç sonrası şöyle konuştu:

“UEFA Avrupa Ligi bizim için çok önemli ama lig de çok önemli. İki kulvarda Trabzonspor’u en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Çok yoğun bir tempoda oynuyoruz. Bu nedenle istediğimiz oyunu bazı maçlarda sergileyemememiz çok normal. Bunları kesinlikle telafi edeceğiz. Bundan sonra Allah izin verirse bizleri çok güzel günler bekliyor. UEFA Avrupa Ligi’nde emin adımlarla ilerliyoruz. Trabzonspor çok büyük bir camia. İnşallah camiamıza yakışanı yapacağız.

Bugün Başbakanımız da bizi destekledi, bundan gurur duyduk. Kendisine teşekkür ediyoruz. Kendisinin burada olması bütün ülkenin bizim arkamızda olduğunun bir işareti. Başbakanımıza teşekkür ederiz.”

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler