Aykut Demir Trabzonspor'da

Trabzonspor Kulübü, uzun süredir peşinde olduğu Gençlerbirliği'nin oyuncusu Aykut Demir ile her konuda anlaşmaya vardı. 26 yaşındaki savunma oyuncusu Gençlerbirliği'nin kampından ayrılarak özel bir uçakla Trabzon'a gelerek Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile

Aykut Demir Trabzonspor'da
Trabzonspor Kulübü, uzun süredir peşinde olduğu Gençlerbirliği'nin oyuncusu Aykut Demir ile her konuda anlaşmaya vardı. 26 yaşındaki savunma oyuncusu Gençlerbirliği'nin kampından ayrılarak özel bir uçakla Trabzon'a gelerek Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile görüşeceği bildirildi. Daha sonra Aykut'un bordo-mavili takımın Isparta Davraz'daki kampına katılacağı ifade edildi. 
 
Trabzonspor'un, Aykut Demir için Gençlerbirliği'ne 3 milyon Euro bonservis bedeli ödeyeceği belirtildi.

AYKUT HELİKOPTERLE ALINDI

Bolu'nun Karacasu Beldesi'nde bulunan Termal Otel'de kamp yapan Gençlerbirliği, yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken, Beşiktaş ve Trabzonspor'un transfer listesinde bulunan defans oyuncusu Aykut Demir bu akşam yapılan antrenman öncesi kamptan ayrıldı. Otele ait camları siyah filmli otomobille Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nin helikopter pistine giden Aykut Demir, bir süre otomobilde bekledi. Ünlü işadamı Ali Ağaoğlu'na ait özel helikopterin piste gelmesinin ardından otomobilden çıkan Aykut Demir, bavullarıyla birlikte helikoptere geldi.

Helikopterden inen ve Trabzonspor yöneticisi olduğu öğrenilen bir kişi ile kucaklaşan Aykut Demir daha sonra valizlerini pilota teslim etti. Trabzonspor yöneticisi olan kişi bir süre pistte telefonla konuşurken, Aykut Demir'in de helikopterin etrafında dolaştığı görüldü. Aykut Demir'in bavullarını helikoptere koyan pilot, daha sonra Trabzonspor yöneticisi ile Aykut Demir'in fotoğrafını çekti. Bir süre pistte konuşan ikili daha sonra kapısında 'Ağaoğlu yaşam merkezi' yazılı helikoptere binerek İstanbul'a uçtu.

 

1212.20130704202552.jpg

 

trabzonspor-aykut-demir-i-helikopterle-istanb-4799631_o.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler