Aykut Demir hastanelik oldu

Trabzonspor'un savunma oyuncusu Aykut Demir hastaneye kaldırıldı.Trabzonspor'un başı hastalık ve sakatlıklardan bir türlü kurtulmuyor.Bordo-mavili takımda son olarak savunma oyuncusu Aykut Demir isal, kusma ve karın ağrısı şikayeti ile hastaneye kaldırıld

Aykut Demir hastanelik oldu

Trabzonspor'un savunma oyuncusu Aykut Demir hastaneye kaldırıldı.

Trabzonspor'un başı hastalık ve sakatlıklardan bir türlü kurtulmuyor.Bordo-mavili takımda son olarak savunma oyuncusu Aykut Demir isal, kusma ve karın ağrısı şikayeti ile hastaneye kaldırıldı.Oyuncunun İmperial Hastanesi acil servisinde tedavi altına altına alındığı ve kendisine serum tedavisi uygulandığı belirtildi.

Öte yandan Trabzonspor Kulüp Doktoru Gültekin Hacısalihoğlu'ndan alınan bilgiye göre oyuncunun bağırsak enfeksiyonu geçirdiği belirtildi.Hatırlanacağı üzere Mersin İdmanyurdu karşılaşması öncesi Deniz Yılmaz'da bağırsak enfeksiyonu geçirmiş ve tedavi altına alınmıştı.

Haber61.Net Spor / Tuncay LAKOT

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler