Aykut Demir gün sayıyor

Trabzonspor'un Gençlerbirliği'nden transfer ettiği 'komando' lakaplı başarılı oyuncu Aykut Demir, taraftarın önüne çıkmak için sabırsızlanıyor... Çocukluğundan bu yana koyu bir Trabzonspor taraftarı olduğuna vurgu yapan 24 yaşındaki stoper, “Çocukluğumda

Aykut Demir gün sayıyor
Trabzonspor'un Gençlerbirliği'nden transfer ettiği 'komando' lakaplı başarılı oyuncu Aykut Demir, taraftarın önüne çıkmak için sabırsızlanıyor...
 
Çocukluğundan bu yana koyu bir Trabzonspor taraftarı olduğuna vurgu yapan 24 yaşındaki stoper, “Çocukluğumda televizyondan Hami ağabeyleri, Ünal ağabeyleri izlerdim.
 
Şimdi ise onların yerindeyim. Bu benim çok gurur verici bir durum. O muhteşem taraftarımızın huzuruna çıkıp, kendimi bir an önce göstermek istiyorum. Hocamız Mustafa Akçay, umarım Derry City maçında bana şans tanır.
 
Şu an tamamen hazır hissediyorum. Takımımızı eski güzel günlerine döndürmek için hep birlikte çok çalışmalıyız. Hedefimiz bu sene hem ligde şampiyonluk, hem de Avrupa’da en iyi yerlere gelebilmek. Bunu başaracak güç ve yeteneğin bizde olduğu inancındayım” ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor