Aykut: Benim için hayırlısı oldu!

Trabzonspor alt yapısından yetiştikten sonra başka takımlarda forma giyen Aykut Akgün, "O zaman ayrılmam benim için hayırlı oldu. Şimdi daha güçlü geri döndüm" dedi.Trabzonspor'un Hollanda kampında teknik direktör Şenol Güneş'in gözüne girmeyi başaran isi

Aykut: Benim için hayırlısı oldu!

Trabzonspor alt yapısından yetiştikten sonra başka takımlarda forma giyen Aykut Akgün, "O zaman ayrılmam benim için hayırlı oldu. Şimdi daha güçlü geri döndüm" dedi.

Trabzonspor'un Hollanda kampında teknik direktör Şenol Güneş'in gözüne girmeyi başaran isimlerden olan Aykut Akgün, açıklamalarda bulundu. Aykut, yeni gelen tüm oyuncuların takıma uyum sağladığını belirterek, "İlk etap kampı Trabzon'da başlamıştı. Ondan sonra buraya geldik. Ben dahil yeni gelen oyuncular uyum sürecini atlattı. İyi şekilde çalışıyoruz. Eksiklerimizi giderip lige en iyi şekilde başlayacağız. Bunun için antrenmanlarda hocamız bizden ne isterse onu harfiyen yapıyoruz" diye konuştu.

"BURAYA GELMEK İÇİN HER TÜRLÜ FEDAKARLIĞI YAPTIM"
Aykut, uzun bir aradan sonra tekrar Trabzonspor forması giyeceği için de mutlu olduğunu ifade ederek, "Trabzonluyum ve Trabzonsporluyum. 3 - 4 senem Trabzonspor alt yapısında geçmişti. Geçmişte A takıma yükselmiştim ama yeterli olamadım ve ayrıldım.

Ayrılmamın daha hayırlı olduğunu söyleyebilirim. Ayrılığım gelişimim açısından çok iyi oldu. Bir çok maç oynadım bu dönemde. Karşıyaka'da Reha Kapsal hocam bana çok önemli katkılar yaptı. Sadece Trabzonspor değil başka takımlarda vardı ama ben burayı tercih ettim. Gelmek için her türlü fedakarlığı yaptım" dedi.

"ŞANSIMIZI KENDİMİZ YARATACAĞIZ"
Şenol Güneş'in her zaman kendileriyle ilgilendiğini de söyleyen Aykut, "Trabzonspor her zaman hedefleri olan bir takım. Avrupa bizim için çok önemli. Orada başarılı olmak istiyoruz.

Şenol hoca sürekli olarak bizimle ilgileniyor. Hatalarımızı gösteriyor. Şansımızı biz yaratacağız. Tüm genç arkadaşlar iyi çalışıyor. Biz çalışacağız. Hocamız oynatır, oynatmaz o onun tercihidir. Kesinlikle saygı duyacağız" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler