Aykut Akgün bilinmeyenleri anlattı

 Trabzonspor’un geçen senenin başında kadrosuna kattığı Aykut Akgün yaptığı açıklamada kendi hakkında bilinmeyenleri anlattı.Almanya’da futbol oynarken hangi takımı destekliyordun?Türkiye’de Trabzonspor, Almanya’da Borussia Dortmund’u destekliyordum.Yaz t

Aykut Akgün bilinmeyenleri anlattı

 

Trabzonspor’un geçen senenin başında kadrosuna kattığı Aykut Akgün yaptığı açıklamada kendi hakkında bilinmeyenleri anlattı.

Almanya’da futbol oynarken hangi takımı destekliyordun?

Türkiye’de Trabzonspor, Almanya’da Borussia Dortmund’u destekliyordum.

Yaz tatillerinde Almanya’dan Türkiye’ye geldiğinde neler hissederdin ve neler yapardın?

İçimde değişik duygular oluşurdu, heyecanlanırdım, çok mutlu olurdum. Akraba ziyaretlerinin ardından Trabzonspor Tesisleri’ni ziyaret ederdik. Tesislerde futbolcu ağabeylerimi izlemekten büyük keyif alırdım.

Çocukluk hayalinde profesyonel futbolcu olmak var mıydı?

Futbola ilk başladığım günden itibaren hedefim hep profesyonel futbol oynamaktı. Bu doğrultuda çalıştım ve Allah da bana bunu nasip etti. Hedefim gerçekleştiği için çok mutluyum.

Yedek kalmayı sorun ediyor musun?

Geçen sezon birçok maçta forma giydim. Elime geçen fırsatları iyi değerlendirdiğimi düşünüyorum.Bu sezon başında talihsiz bir sakatlık yaşadım.Sakatlığım düzelince iyi bir şekilde çalışıp formuma kavuştum.Bundan sonra forma giyebilmek için elimden geleni yapacağım.Ancak yedek kalırsam da bunu asla bir soruna dönüştürmem.

Bildiğin gibi Trabzonspor tarafları bazen takımlarına kızarlar belki ama sevmeye doyamazlar. Bu taraftar için ne düşünüyorsun?

Bu durum sadece bizim taraftarımız için geçerli bir durum değil. Ülkemizde galibiyet ve mağlubiyet çok abartılıyor. Taraftarlarımız bizden şampiyonluk bekliyor, bu nedenle kaybedilen bir maç sonrası taraftarlarımızın çok üzüldüğünü bir Trabzonspor taraftarı olarak iyi biliyorum. Taraftarlarımız takımı ailesi kadar çok seviyor ve bu şekilde destekliyor. Yönetim, teknik heyet ve futbolcular değişebilir ama taraftar değişmez. Bu nedenle takımın gerçek sahibi taraftardır, diyebiliriz.

Birlikte oynadığın takım arkadaşlarının tecrübelerinden faydalanıyor musun?

Sadece futbol anlamında değil saha dışında da Halil Altıntop ve Tolga Zengin gibi oyunculardan her anlamda bir şeyler öğrenebiliyoruz.

Trabzonspor’un bu sezonki hedefleri neler?

Kupada iyi bir gidişatımız var. Lig için aynı şeyleri söyleyemeyiz. Gidişatımızı toparlayıp her iki kulvarda da iyi sonuçlar istiyoruz.

Mevkiinde Avrupa’da en beğendiğin ve örnek aldığın oyuncu kim?

Barcelona’da oynayan Sergio Busquets.

Futboldan kazandığın ilk parayla ne yaptın?

Aileme ev aldım.

Sosyal medyayı takip ediyor musun twitter veya facebook kullanıyor musun?

Takip etmiyorum. Herhangi bir hesabım da yok.

Ne tür müzikler dinlemeyi seversin?

Genelde Türkçe şarkılar dinlerim.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor