Ayın futbolcusu Giray Kaçar

Sezon boyunca gösterdiği üstün performansı Mayıs ayında da devam ettiren Trabzonspor’un başarılı savunma oyuncusu Giray, ayın futbolcusu seçildi.TrabzonCell Ayın Futbolcusu yarışmasında Mayıs ayı oylaması sonuçlandı. 1-23 Mayıs 2011 tarihleri arasında Tra

Ayın futbolcusu Giray Kaçar

Sezon boyunca gösterdiği üstün performansı Mayıs ayında da devam ettiren Trabzonspor’un başarılı savunma oyuncusu Giray, ayın futbolcusu seçildi.

TrabzonCell Ayın Futbolcusu yarışmasında Mayıs ayı oylaması sonuçlandı. 1-23 Mayıs 2011 tarihleri arasında TrabzonCell aboneleri tarafından gönderilen SMS’lerin sonucunda; sezon boyunca başarılı bir performans sergileyen ve Trabzonspor’da sezonun “En az gol yiyen” takım olarak tamamlamasında pay sahibi olan Giray, Mayıs ayının en iyi futbolcusu seçildi. TrabzonCell abonelerinin gönderdiği SMSlerin %60ına sahip olan Giray ilk kez TrabzonCell Ayın Futbolcusu ödülünü almaya hak kazandı.

Mayıs ayının en iyi futbolcusu seçilen Giray ödülünü, daha sonra düzenlenecek bir programla alacak.

“TrabzonCell Ayın Futbolcusu” yarışması gelecek sezon da devam edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler