A.Yıldırım hakim karşısında!

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, savcılar Zekeriya Öz ve Mehmet Berk’e hakaret ettiği iddiasıyla hakim karşısına çıktı.Kartal’daki Anadolu Adalet Sarayı 29. Sulh Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya devam edildi. Önceki duruşmaya katılmayan F

A.Yıldırım hakim karşısında!

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, savcılar Zekeriya Öz ve Mehmet Berk’e hakaret ettiği iddiasıyla hakim karşısına çıktı.
Kartal’daki Anadolu Adalet Sarayı 29. Sulh Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya devam edildi. Önceki duruşmaya katılmayan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, bugünkü duruşmada hazır bulundu. Duruşmada zaman zaman Yıldırım ve savcılar Zekeriya Öz ve Mehmet Berk’in avukatları arasında polemikler yaşandı.
Duruşma sonunda ise Yıldırım gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı. Görüntü alan basın mensuplarına tepki gösteren Aziz Yıldırım, “Yeter ama cılkını çıkarmayın artık. Hiç laftan anlamıyorsunuz. Kızınca da diyorsunuz ki ‘kızıyor’” dedi. Yıldırım daha sonra aracına binerek adliyeden ayrıldı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor