Aydınus ile bu sezon ilk kez

Trabzonspor’un ligin 8. Haftasında karşılaşacağı Sivasspor maçını Fırat Aydınus yönetecek.Fırat Aydınus'un yardımcı hakemleri ise Serkan Ok ve Alex Taşçıoğlu oldu.Fırat Aydınus bu sezon Trabzonspor’un ilk kez maçını yönetecek.Fırat Aydınus en son Trabzons

Aydınus ile bu sezon ilk kez

Trabzonspor’un ligin 8. Haftasında karşılaşacağı Sivasspor maçını Fırat Aydınus yönetecek.Fırat Aydınus'un yardımcı hakemleri ise Serkan Ok ve Alex Taşçıoğlu oldu.Fırat Aydınus bu sezon Trabzonspor’un ilk kez maçını yönetecek.

Fırat Aydınus en son Trabzonspor’un Ankara’da Fenerbahçe ile Ankara’da oynadığı 1-0 mağlup olduğu Türkiye Kupası finalini yönetmişti.

Öte yandan Fırat Aydınus bu sezon Beşiktaş ile Galatasaray’ın Atatürk Olimpiyat Stadında oynadığı maçı da yönetmişti.Yönettiği bu mücadelede verdiği kararlarla tartışmaların odak noktası haline gelmişti.Maçın 90.dakikasında sahaya yüzlerce taraftar girmiş maç tatil edilmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler