Aydınlar'ın mağlubiyet yorumu

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Hırvatistan maçının ardından Türk Telekom Arena’da, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte bir saati aşkın süre görüşme yaptı.Aydınlar, stattan ayrılırken, basın mensuplarının soruları üzerine, "Bizim iç

Aydınlar'ın mağlubiyet yorumu

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Hırvatistan maçının ardından Türk Telekom Arena’da, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte bir saati aşkın süre görüşme yaptı.

Aydınlar, stattan ayrılırken, basın mensuplarının soruları üzerine, "Bizim için kötü bir akşamdı. Bu maçın salı günü rövanşı var. Salı günü de oynayalım, ondan sonra konuşalım" demekle yetindi.

Bir basın mensubunun, "Yukarıda bir saatten fazla kaldınız, gelecekle ilgili karar aldınız mı?" sorusu üzerine de, "Henüz bir karar alınmadı, önümüzdeki hafta değerlendireceğiz" yanıtını verdi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor