Aydınlar'dan şike itirafı

Fenerbahçe’de yapılacak kongre öncesinde başkan adayları arasında yarış iyice kızıştı. Bu durum bazı gerçeklerin ortaya çıkmasını sağladı.Eski Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı (TFF) Mehmet Ali Aydınlar açtığı seçim ofisinde kongre üyeleri ile bir araya

Aydınlar'dan şike itirafı

Fenerbahçe’de yapılacak kongre öncesinde başkan adayları arasında yarış iyice kızıştı. Bu durum bazı gerçeklerin ortaya çıkmasını sağladı.

Eski Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı (TFF) Mehmet Ali Aydınlar açtığı seçim ofisinde kongre üyeleri ile bir araya geldi. Burada sorulan sorulara cevap veren Aydınlar, Aziz Yıldırım’ın daha önce yaptığı açıklamada 2010-2011 yılının şampiyonluk kupasının Trabzonspor’a verilip verilmeyeceği ile ilgili soruya da cevap verdi.

Sorulan bu soru üzerine Aydınlar öyle bir cevap verdi ki Trabzonspor’un Şampiyonluk kupasının alınmasına nasıl yardımcı olduğunu adeta itiraf etti.

Aydınlar, o soruya işte böyle cevap verdi;  “O kupa bu gün orada ise benim TFF başkanı olduğum içindir.”   
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor