Aydınlar UEFA'dan korktu

Beraberindeki heyet ile Atatürk Havalimanı'na gelen Aydınlar UEFA yetkilileri ile genel kurul sonrası uygulanacak yaptırımlar hakkında konuştuklarını söyledi.Aydınlar, 26 Ocak'taki genel kurul öncesi görüş alışverişinde bulunduklarını belirterek, "UEFA ye

Aydınlar UEFA'dan korktu

Beraberindeki heyet ile Atatürk Havalimanı'na gelen Aydınlar UEFA yetkilileri ile genel kurul sonrası uygulanacak yaptırımlar hakkında konuştuklarını söyledi.

Aydınlar, 26 Ocak'taki genel kurul öncesi görüş alışverişinde bulunduklarını belirterek, "UEFA yetkililerinin bu soruşturma ile ilgili bizden beklentileri var. Bu beklentiler karşılanmazsa uygulayacakları yaptırımlar neler. Bunları karşılıklı olarak konuştuk" dedi.

Bir basın mensubunun "Beklentiler karşılanmazsa neler olabilir?" Şeklindeki sorusuna Aydınlar, UEFA'nın beklentilerinin karşılanmaması durumunda ciddi yaptırımlarla karşı karşıya kalacaklarını vurguladı. Basında yer alan şike soruşturmasında tek seferlik af iddialarına da cevap veren TFF Başkanı, "Ben af yapmaya yetkili değilim" şeklinde cevap vererek sözlerini tamamladı.

Aydınlar daha sonra kendisini bekleyen özel aracı ile havalimanından ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor