Aydınlar neye vurgu yaptı?

Türkiye Futbol Feredasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma hakkında bilgi almak örüşmek üzere adliyeye gelerek savı ile görüşme yaptı.Toplantı sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Mehmet Ali Aydı

Aydınlar neye vurgu yaptı?

Türkiye Futbol Feredasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma hakkında bilgi almak örüşmek üzere adliyeye gelerek savı ile görüşme yaptı.

Toplantı sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Mehmet Ali Aydınlar, "UEFA'ya karşı sorumluluğumuzdan dolayı zamanımızın dar olduğunun farkındayız bu süreyi iyi değerlendirmemiz gerekiyor" açıklamasında bulundu.

Önemli açıklamalarda bulunan Aydınlar, "Şu an bir şey söyleyemeyiz belki ama dava süreci bitmeden Federasyon olarak bir karar verilecek. Bize sunulan delillerin yeterli düzeyde olması halinde Türkiye Futbol Federasyonu olarak bir karara varacağız" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor