Aydınlar FB taraftarına dava açtı

TFF başkanı, F.Bahçe taraftar sitesi antu.com yöneticileri ile kendisi hakkında yorum yapan çok sayıda kişiyi dava etti.Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, F.Bahçe taraftar sitesi ‘antu.com’ yöneticileri ile burada kendisiyle ilg

Aydınlar FB taraftarına dava açtı

TFF başkanı, F.Bahçe taraftar sitesi antu.com yöneticileri ile kendisi hakkında yorum yapan çok sayıda kişiyi dava etti.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, F.Bahçe taraftar sitesi ‘antu.com’ yöneticileri ile burada kendisiyle ilgili yorum yapan çok sayıda kişi hakkında ‘hakaret’ suçlamasıyla şikayette bulundu. 

Konuyla ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nda 50’den fazla soruşturma dosyası açıldı. 

Şike soruşturması kapsamında Başkan Aziz Yıldırım’ın tutuklanması ve takımın Şampiyonlar Ligi’ne katılmaktan men edilmesi nedeniyle F.Bahçe taraftarının tepkisini alan Aydınlar, şimdi de savcılığa yaptığı suç duyurularıyla bir dönem yöneticiliğini yaptığı takım taraftarlarıyla karşı karşıya gelecek.

Aydınlar, ‘antu.com’ yöneticileri ile sitede hakkında yorum yapan kişilerle ilgili yaptığı şikayette, kişilik haklarının zedelendiği ve kendisine hakaret edildiğine vurgu yaptı.

KİMLİK TESPİTİ İSTEDİ
Sitede yapılan bazı yorumların rumuzla yazıldığı, bu nedenle bu kişilerin kimliklerinin tespit edilerek haklarında dava açılması da istendi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yapılacak soruşturmanın ardından haklarında şikayette bulunan kişiler hakkında dava açılıp açılmamasına karar verilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler