Aydınlar, CAS kararı için ne dedi?

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı (TFF) Mehmet Ali Aydınlar, Fenerbahçe'nin hakkını ulusalararası alana taşımasını normal karşıladı.Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar Telegol progdamında konuştu.Şampiyonlar Ligi'ndenmenedilen Fenerbahçe, Futb

Aydınlar, CAS kararı için ne dedi?

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı (TFF) Mehmet Ali Aydınlar, Fenerbahçe'nin hakkını ulusalararası alana taşımasını normal karşıladı.

Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar Telegol progdamında konuştu.

Şampiyonlar Ligi'ndenmenedilen Fenerbahçe, Futbol Federasyonu ile UEFA'ya hukuk savaşı başlatarak CAS'a dava açmış ve 45 milyon euro talep etmiş ve Devler Ligi'ne tedbirli olarak alınmasını istemişti.

Aydınlar, Sarı- Lacivertli kulübün bu şikayetini yadırgamadığını ifade ederek, "Fenerbahçe'nin bu konuda hakkını araması çok normal bir şey. Bunu kesinlikle yanlış olarak nitelendiremeyiz" diye konuştu.

ERDOĞAN DOSYA İSTEMEDİ
"Başbakan, Fenerbahçe'nin şike soruşturması ile ilgili inceleme yapmak için TFF'den dosya istedi" iddiasına futbolun en tepesinden yalanlama geldi. Aydınlar, böyle bir durumun söz konusu olmadığını söyledi.

Rıdvan Dilmen aracılığıyla Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman geçtiğimiz günlerde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor