Aydınlar: Bu tam bir komedidir

TFF eski Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Yıldırım Demirören başkanlığındaki yeni yönetimin aldığı kararı komik buldu.Antalya'da toplanan ve 58. maddeye el atan TFF, Yıldırım Demirören başkanlığında bir açıklama yaparak 58. madde ve uygulanacak cezalar ile il

Aydınlar: Bu tam bir komedidir

TFF eski Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Yıldırım Demirören başkanlığındaki yeni yönetimin aldığı kararı komik buldu.

Antalya'da toplanan ve 58. maddeye el atan TFF, Yıldırım Demirören başkanlığında bir açıklama yaparak 58. madde ve uygulanacak cezalar ile ilgili konuştu.

TFF eski Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ise, Demirören yönetiminin aldığı kararları değerlendirdi. Aydınlar, Yıldırım Demirören başkanlığındaki yeni yönetimin aldığı kararı "Komedi" olarak nitelendirdi.

Mehmet Ali Aydınlar "UEFA 58. madde değişikliğini kabul etmez. Biz 58. maddenin değişikliğini önermiştik ama UEFA kabul etmemişti. TFF'nin kararı tam bir komedi" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor