Aydınlar belgelerden haberdarmış!

Haber61.Net'in haberi doğrulandı. Dün UEFA'nın raporunun kendisinden saklandığı gerekçesiyle istifa eden Mehmet Ali Aydınlar ile ilgili yazdığımız doğrulandı.İşte Aydınlar'ın belgelerden haberdar olduğunun yazıldığı o haber: "Bir federasyon yetkilisi Mehm

Aydınlar belgelerden haberdarmış!

Haber61.Net'in haberi doğrulandı. Dün UEFA'nın raporunun kendisinden saklandığı gerekçesiyle istifa eden Mehmet Ali Aydınlar ile ilgili yazdığımız doğrulandı.

İşte Aydınlar'ın belgelerden haberdar olduğunun yazıldığı o haber: "Bir federasyon yetkilisi Mehmet Ali Aydınlar'ın tüm belgelerden haberdar olduğunu ileri sürdü. Kasım ayında yaşananlar da yetkiliyi doğruluyor.

Mehmet Ali Aydınlar'ın istifa ettikten sonra TFF'nin resmi sitesinden yayınlattığı veda bildirisinde altını çizdiği belgelerle ilgili olarak, hafızasının kendisini yanılttığı ortaya çıktı!

Aydınlar'ın, "Kısmet Erkiner'in açıklamaları sonrası haberdar oldum" dediği belgeler, yakın bir tarihte Fenerbahçe Yönetimi ile TFF arasındaki krizlerden birinin başlıca sebebi olmuştu. 

28 Kasım'da Fenerbahçe Yönetimi Başkanvekili Nihat Özdemir, Asbaşkanlar Ali Koç ve Abdullah Kiğılı ile kulübün CAS'ta açtığı davaya bakan avukat Emin Özkurt'un katıldığı bir basın toplantısı düzenlemiş ve UEFA tarafından TFF'ye iletilen belgelerle ilgili açıklama yapmıştı.

Fenerbahçe cephesinin iddialarına yanıt 30 Kasım'da Mehmet Ali Aydınlar ve TFF Yönetimi'nden gelmişti. Başkan Aydınlar tüm yönetim kurulunu yanına alarak yaptığı basın toplantısında, "Gerek UEFA'nın savunması gerekse Pierre Cornu'nun raporunu 18 Kasım'da aldım" diyerek, gelen belgelerden haberdar olduğunu aktarmıştı.

Ancak Aydınlar, dün yaptığı istifa açıklamasında bu belgelerden CAS Hakimi Kısmet Erkiner'in önceki gece bir TV kanalında yaptığı açıklamalar sonrası haberdar olduğunu belirtmişti.

'Saklanmış belge yok'
Bir federasyon yetkilisi de Mehmet Ali Aydınlar'dan saklanmış herhangi bir belgenin olmadığını açıkladı.

Federasyon yetkilisi, "Mehmet Ali Bey icra kurulu toplantısında Kısmet Erkiner'in açıklamalarından hiç bahsetmedi. Açıklamasını da sonradan öğrendik. Bahsettiği belgelerle ilgili olarak Fenerbahçe yönetimi 29 Kasım'da bir basın toplantısı yapmıştı. Sonra da Başkan tüm yönetim kurulunu yanına alarak iddialara cevap vermişti.

Herhalde kafa karışıklığından hatırlamadı. Başkan'dan saklanmış herhangi bir belge yok" açıklamasını yaptı"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor