Aydınlar Açıklama yaptı!

Toplantının ardından Federasyon Başkanı Mehmet Ali Aydınlar alınan basın toplantısı yaparak alınan kararları açıkladı. İşte Aydınlar'ın konuşması:"3 Temmuz tarihinde Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan şike soruşturması Federasyonumuz tarafından

Aydınlar Açıklama yaptı!

Toplantının ardından Federasyon Başkanı Mehmet Ali Aydınlar alınan basın toplantısı yaparak alınan kararları açıkladı. İşte Aydınlar'ın konuşması:

"3 Temmuz tarihinde Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan şike soruşturması Federasyonumuz tarafından yakından takip edilmektedir. Bugün saat 15:00'te kulüplerle biraraya geldik. Daha sonra Yönetim Kurulumuz bir araya gelerek bir karara varmıştır. Şimdi size bu kararı açıklıyoruz.  Türkiye Futbol Federasyonu'nun elinde delil bulunmamaktadır. Mahkeme kararını verdikten sonra biz gerekli işlemleri yapacağız. Alacağımız kararlar toplumun büyük bir bölümünü mutlu etmeyecek bunu biliyoruz. Mahkeme kararı açıklanana kadar alınan kararlar şunlar;

- Lig planlandığı gibi  5 Ağustos'ta başlayacak,

- Süper Kupa maçı 31 Temmuz'da Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanacak,

- Lig UEFA'ya tescil edildiği gibi devam edecek,

- Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'ne direkt olarak, Trabzonspor ise öneleme oynayarak katılacak"

Bir gazetecenin Trabzonspor kupasını istiyor şeklindeki sözüne ise cevap veren Aydınlar şunları söyledi:

"Her kulübün şu an sıkıntısı var. Karar vermek için yargı sürecinin sonuçlanmasını beklemek zorundayız. Mahkemeden kanıtları istedik. Kanıtlar yolda."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler