Aydın: Yanlış anlaşıldım

Trabzonspor Yöneticisi Nevzat Aydın, twitter adresinde yazdıklarından dolayı taraftarın kendisini yanlış anladığını söyledi. Aydın, "Maç sırasında full olan tribünler devre arası boşalıyorsa 'modern stad' olmuştur" twitter'i ile ilgili yaptığı açıklamada,

Aydın: Yanlış anlaşıldım

Trabzonspor Yöneticisi Nevzat Aydın, twitter adresinde yazdıklarından dolayı taraftarın kendisini yanlış anladığını söyledi.

 

Aydın, "Maç sırasında full olan tribünler devre arası boşalıyorsa 'modern stad' olmuştur" twitter'i ile ilgili yaptığı açıklamada, "Taraftarlar dediğimi yanlış anladı. Galatasataray maçını kast ettim. Devre arasında tribünler boşalıyorsa stad modern demek istedim. İnsanların tribün arkasında yapabileceği birşey var demek istiyorum.

 

Devre arasında çay içiliyor, modern diyorum. Bizim taraftarla ilgisi yok. Hatta bizim yeni stadımız yapıldığı zaman da bu şekilde olacak" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor