Aybaba transferinde şok gelişme

Gencer, yaptığı açıklamada, Samet Aybaba ile anlaşma konusunda "hayırlı olsun" demek istediğini ancak şu an bir anlaşmaya varamadıklarını söyledi. Beşiktaş ile geçen sezon sonu yollarını ayıran tecrübeli teknik adam Samet Aybaba ile gün içinde yüzde 90 an

Aybaba transferinde şok gelişme
Gencer, yaptığı açıklamada, Samet Aybaba ile anlaşma konusunda "hayırlı olsun" demek istediğini ancak şu an bir anlaşmaya varamadıklarını söyledi.
 
Beşiktaş ile geçen sezon sonu yollarını ayıran tecrübeli teknik adam Samet Aybaba ile gün içinde yüzde 90 anlaştıklarını kaydeden Gencer, ''(Hayırlı olsun) demeyi çok isterdim ama şu dakikaya kadar netleştirmek için çalıştık. Basından kaçıyor gibi oldum. Bundan dolayı da tüm basın camiasından özür diliyorum. Bu yönde bazı twitler alıyorum'' dedi.
 
Konuyla ilgili açıklama yapmayı kendisinin de çok istediğini ve halen Samet hoca ile görüştüklerini dile getiren Gencer, şöyle konuştu:
 
''Biz Samet hocamızla Antalyaspor olarak her türlü şartlarda anlaştık. Her konuda, takım içi yapılanma, maddi konularda da anlaştık. Samet hoca ailesinden Antalya'da çalışmak için izin alamıyor, tek problemimiz bu. Saatler süren görüşmelerimizden şu saat oldu olumlu netice alamadık. Samet hocanın kızı ve oğlu Antalyaspor'da çalışmasına izin vermiyor. Çocuklar babalarının dinlenmesini istiyorlar. Samet hoca 10-15 dakika önce çok özür diledi, çocuklarını ikna edemediğini söyledi. İnşallah bu gece bir mucize olur, ikna ederiz sabaha tekrar geri dönüş olur diye... Onun çabasındayız. Bir ümidimiz var, hocanın ailesiyle görüşen eşimiz, dostumuz var. Bir ikna çalışması var. Umut ediyorum ki sabaha olmuş olur.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor