Aybaba Beşiktaş'a ihanet etti

 Başkanlık seçiminde rekor oy farkı ile Fikret Orman'a karşı kaybeden eski yönetici Bülent Deriş'ten Siyah-Beyazlı camiayı derinden sarsacak açıklamalar. "Bundan böyle muhalefet lideri benim" diyen Deriş, ortaya çarpıcı iddialar attı. Fanatik.com'da yer a

Aybaba Beşiktaş'a ihanet etti

 

Başkanlık seçiminde rekor oy farkı ile Fikret Orman'a karşı kaybeden eski yönetici Bülent Deriş'ten Siyah-Beyazlı camiayı derinden sarsacak açıklamalar. "Bundan böyle muhalefet lideri benim" diyen Deriş, ortaya çarpıcı iddialar attı.

 

Fanatik.com'da yer alan habere göre; Yeni yönetimin hiçbir plan ve projesi olmadan iş başına geçtiğini belirten Bülent Deriş, Fikret Orman ve ekibinin İnönü Stadı'nın durumuyla gündemi meşgul ettiğini belirtti. Deriş, "İnönü'yü ağızlarına sakız yaptılar. Sonra çıkıp, başkalarına teşekkür edip, bu sene de buradayız diyerek kestirip attılar. Sürekli eskiyi örnek gösteriyorlar. Kötü ise eğer o örnek olmaz. Yapmaya niyetin, gücün varsa yaparsın. İnönü koca bir kandırmacadır. Eylül ayında karar verilecek. Eğer olimpiyatlar Türkiye'ye verilirse yapacaklar. Aksi takdirde, burası elden gider" dedi. İşte Deriş'in açıklamalarının devamı...

 

'Eriksson tehdit ediyor'

Samet Aybaba göreve gelmeden önce Sven Goran Eriksson ile ön sözleşme yapıldığını iddia eden Deriş, İsveçli teknik adamın kulübü maddi olarak tehdit ettiğini vurgularken, şöyle konuştu: "Eriksson, 'Yıllık 1 milyon 750 bin Euro'dan imzalanmış anlaşmam var.

 

Ya 1.3 milyonu verin ya da konuyu UEFA'ya taşıyıp iki katını tahsil ederim' diyor. Kulüp ise bu duruma karşı, 'Tamer Kıran'ın imza yetkisi yok. Bizi bağlamaz' savını ortaya atmış. Ancak adamlar akıllı. Kıran, kulüpte resmi yönetici. Kendi sitenizde böyle kayıtlı diyerek avukatlara dava açmak için vekalet vermiş. Bu bir trajedidir."

 

'Feda kampanyası iyi ama...'

"Kampanya yaparak 'Feda' tişörtü çıkardılar. Destekliyorum güzel bir şey. Ancak anında korsanları piyasaya sürülmüş. Hem de 5-10 Lira'dan. Kulüp dava açmış. Karşı taraf mahkemede, 'Biz amblem kullanmadık' savunmasında bulununca mahkemeye düşmüş. Daha şimdi tescil için çalışma başlatmışlar. Yani nereden tutarsak elimizde kalıyor."

 

'Samet Aybaba ihanet içinde'

"Aybaba, çok yanlış, hatta ihanet gibi tavırlar sergiliyor. Tamam Quaresma ve Ernst'i istemeyebilirsin. Ama çıkıp da bu isimleri ne yaparsanız yapın. Atın-satın, diye gazetelere demeç verirsen, elindeki malın değerini sıfırlarsın. Bu kadar sıkıntı içinde olan kulübe, bu yapılan ihanet değil de nedir? Ayrıca Gökhan Sarı'nın medyaya yansıyan durumunun da takipçisiyiz. Daha neler çıkacak göreceğiz."

 

Fulya'yı bunlar batıracak

"Orman başkanlığındaki yönetim Ziraat Bankası'na 85 milyon Dolar'lık kredi başvurusunda bulundu.

 

Buna karşılık olarak da, Fulya'dan alınan senetleri teminat verecekler. Banka 15 yıl geri ödemeli kredi için 35 milyon Dolar faiz istemiş. Asıl batırmak budur. Hem eldeki senetler gidecek, hem de bu kadar büyük faiz yükünün altına girilecek. Yapılacak olumlu her şeyin arkasındayız. Tersi olanlara ise karşıyız. Açıklayıp, engel olmaya çalışacağız. Beşiktaş'ta artık yapıcı muhalefet var. Nefeslerimiz enselerinde olacak. Zira bir yerde muhalefet yoksa iktidar da yoktur."

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler