Avukat: Tutuklanacağını biliyorduk

Şike soruşturmasında birçok bilginin basına yansıması nedeniyle soruşturmayı yürüten özel yetkili Cumhuriyet Savcısı Mehmet Berk hakkında Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) müfettişlerince yürütülen soruşturmada, F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın av

Avukat: Tutuklanacağını biliyorduk

Şike soruşturmasında birçok bilginin basına yansıması nedeniyle soruşturmayı yürüten özel yetkili Cumhuriyet Savcısı Mehmet Berk hakkında Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) müfettişlerince yürütülen soruşturmada, F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın avukatı Faik Işık’ın şikayetçi olarak ifadesi alındı.

Işık, ifadesinden sonra yaptığı açıklamada, yaşanan sürecin Türkiye’nin bir ayıbı olduğunu ifade ederek, “‘Bunlar kaç asker öldürdü?’ diye sorulması lazım. Spor kulüplerinin içinden vatan haini çıkmaz. Yıldırım sadece dışarı çıkmak ve tutuksuz yargılanmak istiyor” dedi.

300 soru sorulmadı

Yıldırım’a 300 soru sorulduğu yönündeki haberlerin yanlış olduğunu belirten Işık “Bu sorular Aziz Yıldırım’a hiçbir zaman sorulmadı. Bu sürecin bazı gazeteler vasıtasıyla yürüdüğünü gördük; yargılama orada yapıldı ve bitti. Tutuklama da daha önce olmuştu. Aziz Yıldırım daha poliste ifade vermeden tutuklanacağına dair bize ulaşan bilgileri 7 Temmuz’da HSYK’ya iletmiştik (Yıldırım 10 Temmuz’da tutuklandı)” dedi. Faik Işık, Aziz Yıldırım’ın ayağında şişme ve morarma başladığını da belirterek, “Böyle bir şahsın tutuklu yargılanmasında ne fayda elde ediyor arkadaşlar bilmiyorum” ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor