Avukat olduğunu iddia eden Faik Işık nefret kustu!

Işık, Sokak jargonuyla hukuk anlatmaya kalktı ve yine saçmaladı. Hakaret edip Trabzon düşmanlığını gösterdi.

Avukat olduğunu iddia eden Faik Işık nefret kustu!

Habertürk TV’de Balçıcek İlter’in hazırlayıp sunduğu Karşıt görüş programında 3 temmuz şike süreci tartışıldı

Trabzonspor avukatı Nusret Yılmaz, şike davası hakkında sorulara yanıt verip görüşlerini aktarırken Fenerli avukat Faik Işık, Trabzonspor camiasını hedef alan skandal sözlere imza attı. 

Trabzonspor camiasını FETÖ'culuk ile suçlayan Işık, FETÖ örgütünün Trabzonspor'a para aktardığını iddia etti. Hakaretleri bununla sınırlı kalmayan Işık, Trabzonspor'lulara Fetöcü  diyerek aşşağılık ithamlarda bulundu. 
Trabzonspor avukatı Nusret YılmazTrabzonspor’u FETÖ terör örgütüyle ilişkilendirmeye çalışan avukat Faik Işık’ın ipe sapa gelmez  ve uyduruk iddialarına belge ve tarihlerle adeta tokat gibi cevaplar verdi

Trabzonspor avukatı Nusret Yılmaz’ın telefonla katıldığı proğramda sözlerine  Fenerin avukatı Işık tarafından  sürekli olarak müdahale edildi.    Fener'in avukatı Işık Trabzonspor'u FETÖ cü avukatlarla işbirliği yapmakla suçlarken Yılmaz bu suçlamalara "Sende Şekip Mosturoğlunu o dönem savunanan avukatlara bak şeklinde cevap verdi  
Bir ara sivas spor başkanınında diline dolayan Avukat Işık "ın Sivas başkanı Trabzonspor'dan kulüübümzdeki bir yöneticiye 1 milyon dolar teklif edildi şeklinde sözlerin var üzerine devreye giren Trabzonspor'un avukatı Yılmaz" Otyakmaz'ın ifadeleri mahkeme tutanaklarında var.Orda böyle bir ifade yok şeklinde cevaplayarak Işık'ı köşeye sıkıştırdı
Işık savunmayı sadece konuşmak sanarken sık sık sözünü kestiği Trabzonspor’un avukatı Nusret Yılmaz’dan yaptı abuk subuk suçlamalarına karşı adeta hukuk dersi aldı. 
Trabzonspor’un avukatı Yılmaz Fener’in avukatı Faik Işık’ın Trabzon ve Trabzonsporla ilgili tüm iddialarını açıklamalarıyla çürütürken Işık’a mahkeme sürecinde yaşanan olaylarla ilgili belgelerle cevap verdi.
Programda akıllarda kalan tek şey Işık'ın çirkeflikleri oldu.

İŞTE  O PROGRAM TIKLAYIN

Ayrıca avukat olduğunu öne süren ancak insanları açıkça provake eden Işık, sosyal medyadan da Trabzonlulara hakaret etmekten geri durmuyor. Hukukçuyum deyip küfürler savuran Işık bordo mavililerden de tepki görüyor.

İşte o küfürlerinden yalnızca biri;

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler