Avrupa'nın gözü Trabzonspor'da!

İlk kez katıldığı UEFA Şampiyonlar Ligi'nde, İtalya devi İnter'in de yer aldığı (B) Grubu'nda lider olan Trabzonspor, Avrupa Kulüplerinin dikkatini çekiyor. UEFA'nın daveti üzerine Şampiyonlar Ligi'nde grup maçları oynayan Karadeniz Temsilcisi Trabzonspor

Avrupa'nın gözü Trabzonspor'da!

İlk kez katıldığı UEFA Şampiyonlar Ligi'nde, İtalya devi İnter'in de yer aldığı (B) Grubu'nda lider olan Trabzonspor, Avrupa Kulüplerinin dikkatini çekiyor.
 UEFA'nın daveti üzerine Şampiyonlar Ligi'nde grup maçları oynayan Karadeniz Temsilcisi Trabzonspor, İnter, Losc Lille ve CSKA Moskova'nın yer aldığı (B) Grubu'nda 2. haftanın sonunda 4 puanla liderliğini sürdürüyor. Şampiyonlar Ligi'ne ilk kez katılan bir takım olmasına rağmen Bordo-mavililerin İnter ve Losc Lille takımları karşısında sergilediği performans ve aldığı sonuçlar Avrupa'nın dikkatini çekti. Birçok ünlü kulüp Bordo-mavili takımın maçlarını takip etmeye başlarken futbolcuları da mercek altına aldı. Başta kaleci Tolga Zengin, Colman, Celustka, Adrian ve Burak Yılmaz gibi oyuncuların bazı kulüpler tarafından izlendiği belirtilirken, tecrübeli oyuncu Zokora'da orta sahadaki performansı ile göz dolduruyor.

EN PAHALI 31 YAŞANDAKİ ZOKORA
 Trabzonspor'un Şampiyonlar Ligi'nde sergilediği performans, oyuncuların Avrupa piyasasındaki değerini de artırdı. Bordo-mavili forma altında gösterdiği performans ile göz dolduran Fildişili oyuncu Zokora 20 Milyon TL'lik fiyatı ile takımın en pahalı oyuncusu oldu. Bu oyuncuyu 17 Milyon 500 Bin TL ile Colman 16 Milyon TL ile Burak Yılmaz takip etti.
 Serkan Balcı ve Onur 11 Milyon 500 Bin TL, Volkan Şen 11 Milyon TL, Giray Kaçar ve Alanzinho 10 Milyon 500 Bin TL, Adrian Mierzejewski 9 Milyon 900 Bin TL, Marek Sapara 8 Milyon 800 Bin TL, Paulo Henrique ve Robert Vittek 8 Milyon 100 Bin TL, Pawel Brozek 6 Milyon 300 Bin TL, Piotr Brozek 5 Milyon 100 Bin TL, Marek Cech 4 Milyon 600 Bin, Tolga Zengin 4 Milyon 200 Bin TL, Barış Özbek ve Halil Altıntop 3 Milyon 500 Bin TL, Glowacki 2 Milyon 800 Bin TL, Mustafa Yumlu 2 Milyon 300 Bin TL, Ondrej Celustka
2 Milyon 100 Bin TL, Barış Ataş 1 Milyon 700 Bin TL, Tayfun Cora 1 Milyon 500 Bin TL, Aykut Akgün 1 Milyon 500 Bin TL, Sercan Kaya 1 mİLYON 300 Bin TL, Ferhat Öztorun 1 Milyon 200 Bin TL, Sezer Badur 800 Bin TL, Murat Tosun 700 Bin TL, Eren Albayrak 475 Bin TL, Bora Sevim 225 Bin TL ve Zeki Ayvaz 125 Bin TL.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor