Avrupa'da var olmayı çok istiyoruz

Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney, Kukesi maçının çok önemli olduğunu, karşılaşmayı kazanacak güce sahip olduklarını söyledi. Beşiktaş karşısında aldıkları mağlubiyetin herkesi çok üzdüğünü belirten Köksal Güney, şöyle konuştu:"Kazanmak için sahaya

Avrupa'da var olmayı çok istiyoruz

Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney, Kukesi maçının çok önemli olduğunu, karşılaşmayı kazanacak güce sahip olduklarını söyledi. Beşiktaş karşısında aldıkları mağlubiyetin herkesi çok üzdüğünü belirten Köksal Güney, şöyle konuştu:

"Kazanmak için sahaya çıkmıştık ama istediklerimizi yapamadık. Kukesi maçı bizim için çok farklı anlamlar içeren bir maç. Avrupa kupalarında var olmayı çok istiyoruz. Deplasmanda oynayacağımız maçı kazanıp Trabzon'a mutlu dönmek amacımız. Bu hem bizim motivasyonumuzu artırır hem de taraftarlarımızın üzüntüsünü azaltır."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor