Avrupa'da başka ligde başka!

Teknik direktör Vahid Halilhodzic yönetiminde beraberliklere abone olan Karadeniz ekibi, oynadığı 6 resmi maçta 4 beraberlik elde etti. Bordo-mavililer söz konusu maçlarda ise mağlup olmadı.Trabzonspor, teknik direktör Vahid Halilhodzic yönetiminde berabe

Avrupa'da başka ligde başka!

Teknik direktör Vahid Halilhodzic yönetiminde beraberliklere abone olan Karadeniz ekibi, oynadığı 6 resmi maçta 4 beraberlik elde etti. Bordo-mavililer söz konusu maçlarda ise mağlup olmadı.

Trabzonspor, teknik direktör Vahid Halilhodzic yönetiminde beraberliklere abone olurken, oynadığı 6 resmi maçta yenilgi yüzü görmedi. Sezona şampiyonluk parolasıyla giriş yapan Trabzonspor, yenilediği kadrosuyla Süper Lig ve Avrupa'da yenilgi yüzü görmezken, aldığı beraberliklerle dikkat çekiyor. Bordo-mavililer lig ve UEFA Avrupa Ligi olmak üzere 6 resmi maçta, 2 galibiyet, 4 beraberlik elde ederek mağlubiyet yüzü görmedi.

Halilhodzic yönetimindeki bordo-mavililer, ilk olarak UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Rostov karşısında 2-0 ve 0-0'lık sonuçlarla tur atlayarak gruplara kaldı. Ligde SAİ Kayseri Erciyesspor ile Fenerbahçe maçlarından golsüz beraberlikle ayrılan Karadeniz ekibi, UEFA Avrupa Ligi L Grubu ilk maçında Metalist Kharkiv'i 2-1 yenmeyi başarırken, ligde oynadığı İstanbul Başakşehir maçında ise sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı. Trabzonspor, Halilhodzic yönetiminde ligde oynanan 3 maçtan da beraberlikle ayrılması sonucu galibiyet elde edemedi.

TRABZONSPOR AVRUPA'DA ESTİ, LİGDE DURDU

Trabzonspor, Avrupa'da gösterdiği performansı Spor Toto Süper Lig'de gösteremedi. Karadeniz ekibi, UEFA Avrupa Ligi'nde oynadığı 3 maçta 2 galibiyet ve 1 beraberlik alırken, attığı 4 gole karşılık kalesinde ise 1 gol gördü. Bordo-mavililer ligde ise oynadığı 3 maçta 3 beraberlik alarak galibiyetle tanışamadı. Attığı 1 gole karşılık ise kalesinde 1 gol gördü.

Bordo-mavililerin UEFA Avrupa Ligi ve Spor Toto Süper Lig'de oynadığı 6 maç ise şöyle:

UEFA Avrupa Ligi

Trabzonspor - Rostov: 2-0
Rostov - Trabzonspor: 0-0
Metalist Kharkiv - Trabzonspor: 1-2

Spor Toto Süper Lig

SAİ Kayseri Erciyespor - Trabzonspor: 0-0
Trabzonspor - Fenerbahçe: 0-0
İstanbul Başakşehir - Trabzonspor: 1-1

LİGİN EN ÇOK BERABERE KALAN TAKIMINDAN BİRİ OLDU

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de dün karşılaştığı rakibi İstanbul Başakşehir ile birlikte ligin 3 beraberlik alan takımları oldu. Trabzonspor ile İstanbul Başakşehir müsabakasının 1-1 berabere bitmesinin ardından iki takım da ligde 3 beraberlik alarak, ligin en çok berabere kalan iki takımı oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler