Avrupa yolunda tek engel!

Trabzonspor'un bu hafta oynayacağı Galatasaray maçı Avrupa hedefi açısından büyük önem taşıyor.Geçtiğimiz hafta oynanan Bursaspor karşılaşmasında Kadir Keleş'in son dakikada attığı golle 1 puan alarak sıralamada 4. sıradaki yerini koruyan Bordomavili ekip

Avrupa yolunda tek engel!

Trabzonspor'un bu hafta oynayacağı Galatasaray maçı Avrupa hedefi açısından büyük önem taşıyor.

Geçtiğimiz hafta oynanan Bursaspor karşılaşmasında Kadir Keleş'in son dakikada attığı golle 1 puan alarak sıralamada 4. sıradaki yerini koruyan Bordomavili ekip Galatasaray karşısında mutlaka kazanmak zorunda.

Trabzonspor ile aynı puana sahip Sivasspor'unda Avrupa hedefini gerçekleştirmek için Trabzonspor'un puan kaybetmesine ihtiyacı olduğu düşünülürse Galatasaray maçı8 Trabzonsporspor için daha da önemli hale geliyor. Ayrıca Galatasaray'ın da devler ligine katılmak için mutlak galibiyete ihtiyacı var. Bu nedenle pazar akşamı saat 19.00'da Hüseyin Avni Aker stadında oynanacak karşılaşma çok zorlu geçecek.

Karadeniz Fırtınasının son haftadaki rakibi Antalyaspor'un ligden düşmesi kesinleştiği için Sivasspor'dan daha avantajlı olarak görülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor