AVrupa yolunda önemli bir maç

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, futbolculardan Yusuf Erdoğan ve Emre Güral ile Dinamo Minsk maçı öncesi Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda basın toplantısı düzenledi. Akçay, iki ayaklı maçın ikinci ayağını oynayacaklarını belirterek, "Deplasman is

AVrupa yolunda önemli bir maç
Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, futbolculardan Yusuf Erdoğan ve Emre Güral ile Dinamo Minsk maçı öncesi Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda basın toplantısı düzenledi. Akçay, iki ayaklı maçın ikinci ayağını oynayacaklarını belirterek, "Deplasman istatistikleri yüksek bir takımla oynayacağız. En son müsabakalarını da kazanmış olmaları nedeniyle moral bulmuş bir şekilde bizimle oynayacaklar. Bizim açımızdan da evimizde kazanmak istediğimiz bir maç. Belki bu galibiyet bizim Avrupa ligine yapacağımız yolculukta önemli bir adım olacak. Oyuncu arkadaşlarımız da bu konuyu çok ciddiye alıyor. Bu sevindirici bir durum. Tüm camiamızla bu maçı oynayacağız. Kazanmak istiyoruz ama futbolun gerçeklerini de unutmamak gerek. Bir müsabaka oynanmadan kazanılmıyor” dedi. 
 
COLMAN’IN YERİNE OYNAYAN ARKADAŞIMIZ BELKİ DAHA İYİ OYNAYACAK 
 
Akçay, kart cezalısı olan Colman’ın yokluğunun hissedilip hissedilmeyeceği yönündeki soruya ise şöyle cevap verdi: “Sonuçta biz bir takımız. Eksikliklerimiz ya da oyuncumuzun ceza alması, sakatlıklarımızla ilgili oluşan her durum futbolun içerisinde var. Yedekte mevcut olan ve çözüm üretebilecek oyuncularımız var. Dolayısıyla bunu bir sorun olarak görmüyoruz. Biz bir takımız. Colman’ın yerine oynayacak arkadaşımız belki ondan daha iyi oynayabilir. Burada bir şansı kullanma durumu da olabilir. Biz bunu bir eksiklik olarak değil de takım içerisinde rotasyonla düzeltilebilecek bir durum olarak görüyoruz.” 
 
AKILLI MÜCADELE EDECEĞİZ 
 
Akçay, Dinamo Minsk karşısında akılcı bir oyun oynayacaklarını vurgulayarak, “Sonuçta karşımızda kontratağı çok iyi oynayabilen bir takım var. Biraz stratejik olarak konuşuyum sadece akılcı oynayacağımızı söyleyebilirim” dedi. 
 
EMRE: “TARAFTARLARIMIZA GÜZEL BİR BAYRAM HEDİYESİ VERMEK İSTİYORUZ 
 
Bordo – mavili futbolculardan Emre Güral ise çok kritik bir maça çıkacaklarını belirterek, “Geçen sezon Avrupa Ligine katılamamıştık. Sahamıza avantajla geldik ama daha hiçbir şey bitmedi. Hepimiz bu maçın öneminin farkındayız. Yarın Trabzon halkına ve kendimize çok güzel bir bayram hediyesi vermek istiyoruz. Çok iyi hazırlandık. Akıllı oynayacağız ama Trabzonspor’uz biz ve hayatta geri çekilen bir takım olamayız. Güzel bir bayram hediyesi vermek istiyoruz” dedi. 
 
YUSUF : “İNŞALLAH GÜZEL BİR SONUÇ ELDE EDERİZ VE TURU GEÇERİZ 
 
Genç futbolcu Yusuf Erdoğan da deplasmandan avantajlı bir skorla döndüklerini ifade ederek, “Deplasmanda iyi futbol oynamıştık. Takımımıza yeni oyuncular geldi ve yavaş yavaş ısınıyorlar. Bende bunlara dahilim. İnşallah güzel bir sonuç elde ederiz ve turu geçeriz. Tüm Trabzonlulara güzel bir bayram hediyesi vermek istiyoruz” diye konuştu. 
 

14159-4k1o4p1f.jpg


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler