Avrupa Şampiyonası Türkiye’de

Avrupa Boks Konfedarasyonu (EUBC), 2016 yılında düzenlenecek Yıldız ve Genç Bayanlar Avrupa Şampiyonası'nın Türkiye'de yapılmasına karar verdi. EUBC İcra Kurulu Olağan Toplantısı Bulgaristan'ın Samokov şehrinde yapıldı. EUBC İcra Kurulu Üyesi, Türkiye Bok

Avrupa Şampiyonası Türkiye’de

Avrupa Boks Konfedarasyonu (EUBC), 2016 yılında düzenlenecek Yıldız ve Genç Bayanlar Avrupa Şampiyonası'nın Türkiye'de yapılmasına karar verdi.

EUBC İcra Kurulu Olağan Toplantısı Bulgaristan'ın Samokov şehrinde yapıldı. EUBC İcra Kurulu Üyesi, Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç'in de aralarında bulunduğu toplantı sonrası 2016 Yıldız ve Genç Bayanlar Avrupa Şampiyonası'na Türkiye'nin ev sahipliği yapması kararı alındığı açıklandı.

Boks Federasyonu Eyüp Gözgeç toplantı sonrası yaptığı açıklamada, "Son 5 yıldır Türkiye'de gerçekleştirilen birçok uluslararası faaliyete bir yenisini daha eklemenin mutluluğunu yaşıyoruz. Yıldız ve Genç Bayan sporcularımızın 2015 yılı Dünya Şampiyonası'nda göstermiş oldukları başarı şampiyonanın Türkiye'de oynanması kararında önemli bir etken oldu. Gerek Avrupa Boks Konfederasyonu gerekse Dünya Boks Birliği, ülkemizde bayan boksuna verilen önemin farkında. 2016 Yıldız ve Genç Bayanlar Avrupa Şampiyonası'nı için ülkemize gelecek tüm sporcuları en iyi şekilde ağırlayacağız" ifadelerini kullandı.

Şampiyona'nın hangi şehirde ve tarihte oynanacağı ise önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler