Avrupa rakibimize korku sardı

Trabzonspor’un UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme turundaki rakibi Derry City’de büyük bir panik başladı. Derry City menajeri Declan Devine, ülke basınına eşleşmeyle ilgili değerlendirmelerde bulunurken Trabzonspor’un çekilebilecek en zor takım olduğunu dile ge

Avrupa rakibimize korku sardı
Trabzonspor’un UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme turundaki rakibi Derry City’de büyük bir panik başladı. Derry City menajeri Declan Devine, ülke basınına eşleşmeyle ilgili değerlendirmelerde bulunurken Trabzonspor’un çekilebilecek en zor takım olduğunu dile getirdi.
 
Henüz 39 yaşında olan genç menajer yaptığı açıklamada, “Gerçeği söylemek gerekirse, daha zor bir kura çekemezdik. Açıkçası işin çok zor tarafından bakmadan Trabzonspor’a karşı kendi dersimize çok iyi çalışmalı ve onlara karşı çok iyi hazırlanmalıyız.
 
Trabzonspor’un geçmişte İngiltere Premier Ligi’nde oynamış oyuncuları ve uluslararası deneyime sahip çok sayıda oyuncusu olduğunu biliyoruz” ifadelerini kullandı. Bordo-Mavililer, Derry City’ye karşı UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme turu ilk maçını 18 Temmuz Perşembe günü Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda oynayacak. Rövanş karşılaşması ise 25 Temmuz Perşembe günü İrlanda’da oynanacak.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor