Avrupa Ligi'nde kupa sahibini buluyor

 UEFA Avrupa Ligi şampiyonu, Ukrayna'nın Dnipro ve İspanya'nın Sevilla takımları arasında yarın oynanacak final maçıyla belli olacak. Polonya'nın başkenti Varşova'daki Ulusal Stadyum'da oynanacak karşılaşma TSİ 21.45'te başlayacak. Final maçını İngiliz ha

Avrupa Ligi'nde kupa sahibini buluyor
 UEFA Avrupa Ligi şampiyonu, Ukrayna'nın Dnipro ve İspanya'nın Sevilla takımları arasında yarın oynanacak final maçıyla belli olacak.
 
Polonya'nın başkenti Varşova'daki Ulusal Stadyum'da oynanacak karşılaşma TSİ 21.45'te başlayacak. Final maçını İngiliz hakem Martin Atkinson yönetecek. Atkinson'ın yardımcılıklarını aynı ülkeden Michael Mullarkey ve Stephen Child yapacak. Maçın 4. hakemi Çek Cumhuriyeti'nden Pavel Kralovec, ilave yardımcı hakemleri ise İngiltere'den Anthony Taylor ve Andre Marriner olacak.
 
Kupanın son şampiyonu Sevilla, UEFA Avrupa Ligi'nde 4 şampiyonluk yaşayan ilk takım olabilmek için sahaya çıkacak. Dnipro ise tarihinin ilk Avrupa kupası finalinde mutlu sona ulaşmaya çalışacak.
 
- Sakat oyuncuların durumu
 
Dnipro'da final maçı öncesi 3 oyuncunun sakatlığı bulunuyor.
 
Ukrayna ekibinde defansta Ondrej Mazuch, orta sahada Serhiy Kravchenko ve hücumda Roman Zozulya'nın sakatlıkları nedeniyle Sevilla'ya karşı oynaması beklenmiyor. Sevilla'da ise tek eksik, sakatlığı devam eden savunmacı Nicolas Pareja.
 
Diğer yandan, iki takımda da cezalı oyuncu bulunmuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler