Avrupa Kupaları en çok Trabzon'u vurdu

Beşiktaş, Trabzonspor ve Galatasaray, bu sezon Avrupa kupaları sonrası çıktığı lig maçlarında 25 puan kaybetti. Bordo-mavililer 11 puan kaybıyla başı çekti, Beşiktaş 8, Galatasaray ise 6 puan yitirdi.Bu sezon Avrupa kupalarında mücadele eden 3 Türk takımı

Avrupa Kupaları en çok Trabzon'u vurdu

Beşiktaş, Trabzonspor ve Galatasaray, bu sezon Avrupa kupaları sonrası çıktığı lig maçlarında 25 puan kaybetti. Bordo-mavililer 11 puan kaybıyla başı çekti, Beşiktaş 8, Galatasaray ise 6 puan yitirdi.

Bu sezon Avrupa kupalarında mücadele eden 3 Türk takımı Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor, Avrupa maçları sonrası çıktığı lig maçlarında toplam 25 puan yitirdi.

UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden Trabzonspor, Avrupa kupalarında çıktığı 9 maçın ardından Spor Toto Süper Lig'de 11 puan kaybederek, bu alanda başı çekti.

Son olarak Liverpool maçı sonrası çıktığı Balıkesirspor karşılaşmasında 2 puan yitiren Beşiktaş da 8 puan kaybıyla ikinci sırada yer aldı. UEFA Şampiyonlar Ligi'nden elenen Galatasaray ise Avrupa maçları sonrası 6 puan kaybetti.

Üç Türk takımı, Avrupa kupalarında oynadığı toplam 24 maçın 14'ünü kazandı, 5 kez berabere kaldı, 5 karşılaşmada da mağlup oldu.

Trabzonspor'dan bir yenilgi, 4 beraberlik 

Trabzonspor, bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nin ardından 9 kez Spor Toto Süper Lig maçına çıktı. Bu karşılaşmaların 4'ünde sahadan galibiyetle ayrılan bordo-mavililer, bir kez mağlup oldu, 4 kez de berabere kaldı. Son olarak Napoli yenilgisi sonrası Kardemir Karabükspor'u 3-2 mağlup eden Trabzonspor, 9 karşılaşmada 11 puan yitirdi.

Bordo-mavililer, Avrupa maçlarının ardından oynadığı 9 lig maçının 8'inde kalesinde goller gördü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor