Avrupa devleri ünlü yıldız için kapışıyor!

Paris Saint Germain, Real Madrid'in Arjantinli kanat oyuncusu Angel di Maria transferinde rakiplerine oranla avantajlı olduğu belirtildi.26 yaşındaki yıldız oyuncu için Premier Lig ekibi Arsenal'in de devrede olduğu biliniyor. İngiliz basınında ayer alan

Avrupa devleri ünlü yıldız için kapışıyor!

Paris Saint Germain, Real Madrid'in Arjantinli kanat oyuncusu Angel di Maria transferinde rakiplerine oranla avantajlı olduğu belirtildi.

26 yaşındaki yıldız oyuncu için Premier Lig ekibi Arsenal'in de devrede olduğu biliniyor. İngiliz basınında ayer alan haberlere göre Fransa şampiyonunun büyük çekişmeye sahne olması beklenene bu transfer pazarlığı için 40 milyon sterlinlik bir bütçe ayırdı ve her ne şekilde olursa olsun di Maria'yı transfer etmek istiyor.

Geçen sene Mesut Özil için 42.5 milyon sterlin ödeyen Arsenal, Di Maria'yı da alabilmek için bu rakama yaklaşan bir teklif vermek zorunda.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor