Avraam 2. kez ameliyat oldu

HABER61.NET-SPOR SERVİSİ Trabzonspor'un Legia Varşova'ya yenildiği maçın 64.dakikasında Avram Papadopoulos'un elmacık kemiği kırılmıştı.Yüzüne aldığı darbe sonucu elmacılık kemiğinin kırıldığı öğrenilen Avram bir ameliyat geçirmişti ve ameliyatın ardından

Avraam 2. kez ameliyat oldu
HABER61.NET-SPOR SERVİSİ
 
Trabzonspor'un Legia Varşova'ya yenildiği maçın 64.dakikasında Avram Papadopoulos'un elmacık kemiği kırılmıştı.Yüzüne aldığı darbe sonucu elmacılık kemiğinin kırıldığı öğrenilen Avram bir ameliyat geçirmişti ve ameliyatın ardından Trabzonspor'un doktoru Hakan Bozdoğan, açıklama yapmıştı. Yapılan açıklamada Avram'ın iyi olduğu ve yeşil sahaya geri döneceği açıklanmıştı. Hatta maç sonrası antremanlara da katılan maskeli bir şekilde katılan Avram'dan bugün kötü haber geldi.
 
Kırılan kemiğinin yapılan operasyon sonrası tekrar çökmesi sonucu 2.kez bir operasyon geçirdiği öğrenildi. başarılı bir operasyon geçirdiği söylenen Avram'ın sağlık durumun iyi olduğu bilgisine ulaşıldı. 
 
 
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler