"Avni Aker'in zemini değişebilir"

 Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş'in şikayetci olduğu Avni Aker zemininin değiştirilebileceğini söyledi .Bordo Mavililerin evinde oynadığı Karabükspor karşılaşması sonrası teknik adam Şenol Güneş’in zemin iç

"Avni Aker'in zemini değişebilir"

 Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş'in şikayetci olduğu Avni Aker zemininin değiştirilebileceğini söyledi .

Bordo Mavililerin evinde oynadığı Karabükspor karşılaşması sonrası teknik adam Şenol Güneş’in zemin için bozuk olduğunu ifade etmesinin ardından Güneş’i destekleyivi açıklamalarda bulunan Hasan Yener, “ Avi  Aker’in Zemini bozuk bunun bizde farkınayız. Düzeltmek için çalışmalarımızı başlattık. Zaman ve şartlar uygun olmalı. Şuan orda lig ve kupa maçlarını oynuyoruz. Zaman ve fırsat bulduğumuz anda en kısa zamanda bunu da  çözeceğiz.”şeklinde konuştu 

Genel Sekreter Hasan Yener hakemlerin son günlerde Trabzonspor'a karşı fazla hata yapmaya başladığını belirterek" Son dönemlerde hakem hatalarından fazlaca canımız yanmaya başladı . Türkiye’nin ve dünyanın en iyi yardımcı hakemlerinden  Bahattin Duran Karabük maçında 5 metre ofsaytı göremedi ve golü yedik. Orda yapmış olduğu hata biraz düşündürücü . Maçın orta hakemi dünyanın en iyi 10 hakemi arasında gösterilen Cüneyt Çakır'ında  Vittek’e yapılan hareket sonrası bariz penaltımızı vermemesi ise çok düşündürücü.”dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor