Avni Aker'i doldurmalıyız

Erbaş, yeni sezon öncesi tribünlerde verecekleri mesajın çok önemli olduğunu vurguladı.UEFA Avrupa Ligi 2'nci Ön Eleme Turu'nda İrlanda temsilcisi Derry City’le karşılaşacak olan Trabzonspor'da taraftarlarda yeni sezon öncesi oynanacak olan ilk maçı bekli

Avni Aker'i doldurmalıyız

Erbaş, yeni sezon öncesi tribünlerde verecekleri mesajın çok önemli olduğunu vurguladı.
UEFA Avrupa Ligi 2'nci Ön Eleme Turu'nda İrlanda temsilcisi Derry City’le karşılaşacak olan Trabzonspor'da taraftarlarda yeni sezon öncesi oynanacak olan ilk maçı bekliyor.

Trabzonspor Taraftarlar Derneği Basın Sözcüsü Paşa Erbaş, yeni sezon öncesi Derry City ile sahalarında oynayacakları maç öncesi bordo-mavili taraftarları Avni Aker'e davet etti. Yeni sezon öncesi tribünlerde verecekleri mesajın çok önemli olduğunu belirten Erbaş, "Yeni sezon öncesi sahamızda oynayacağımız sezonun ilk maç camia için büyük bir önem taşıyor. Geçtiğimiz sezon geçirdiğimiz olumsuz sezonun ardından bu sezon iyi bir başlangıç yapmamız adına bizlere tribünlerde çok iş düşüyor. İlk maçta vereceğimiz olumlu havanın gelecek maçlara da olumlu yansıyacağını düşünüyorum" dedi.

 

20130717aw000588_01.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler