Avni Aker'e 61 bin bordo-mavi gül!

Spor Toto Süper Lig'de Şampiyonluk yarışı her geçen gün biraz daha kızışıyor.TARAFTAR, FENER'İN HATA YAPMASINI BEKLİYORSon 27 yıl içinde, yurt İçerisinde diğer kupaların hepsini alan ama şampiyonluk kupasına hasret kalan Trabzonspor, ipi göğüsleyecek mi ?

Avni Aker'e 61 bin bordo-mavi gül!

Spor Toto Süper Lig'de Şampiyonluk yarışı her geçen gün biraz daha kızışıyor.

TARAFTAR, FENER'İN HATA YAPMASINI BEKLİYOR

Son 27 yıl içinde, yurt İçerisinde diğer kupaların hepsini alan ama şampiyonluk kupasına hasret kalan Trabzonspor, ipi göğüsleyecek mi ? Fenerbahçe ve Trabzonspor'un en ufak sendelemeye ve puan kaybına tahammülü dahi yok. Son maçlarda bir yandan takımlar çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ederken bir yandan da şampiyonluk isteyen taraftarlar heyecanla büyük finali bekliyorlar. Bilhassa Şampiyonluğa hasret olan Trabzonspor kulübü ve taraftarı oldukça heyecanlı ve istekli. Adeta pusuya yatmış olan Trabzonspor takımı, şampiyonluk için Fenerbahçe'nin ufak bir hata yapmasını bekliyor.

61 BİN BORDO MAVİ GÜL AVNİ AKER'E

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor