Avni Aker'de yenilgi yok!

 Avni Aker'de bu sezon ligde 3'te 3 yapan bordo-mavililer, seriyi ve çıkışını sürdürmek istiyorTrabzonspor, Süper Lig'de bugün sahasında Sivasspor'u ağırlayacak. Bu sezon Avni Aker'de yenilgi yüzü görmeyen bordo-mavililer, Yiğidolar'ı da mağlup ederek zir

Avni Aker'de yenilgi yok!

 Avni Aker'de bu sezon ligde 3'te 3 yapan bordo-mavililer, seriyi ve çıkışını sürdürmek istiyor

Trabzonspor, Süper Lig'de bugün sahasında Sivasspor'u ağırlayacak. Bu sezon Avni Aker'de yenilgi yüzü görmeyen bordo-mavililer, Yiğidolar'ı da mağlup ederek zirve yarışını sürdürmeyi hedefliyor. 2013-14 futbol sezonunda UEFA Avrupa Ligi ve Spor Toto Süper Lig'de sahasında 7 maça çıkan Fırtına, 5 galibiyet alırken, 2 kez de sahadan beraberlikle ayrıldı.

AKÇAY'LA İÇERDEKİ 7 MAÇTA YENİLMEDİ
Bordo-mavililer, söz konusu maçlarda ligde Ç. Rize'yi 2-1, K. Karabük'ü 1-0, T. Konya'yı ise 2-0 yendi. Avrupa Ligi'nde de İrlanda'dan Derry City'yi 4-2, Arnavutluk'un Kukesi ekibini 3-1 mağlup edip, Belarus'tan Minsk ile 0-0, Lazio ile 3-3 berabere kaldı. Fırtına, Sivas'ı devirirse maç fazlasıyla lider F.Bahçe'yi yakalayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler