Avni Akerde tarih yeniden yazılacak

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta 31. hafta maçında yarın Avni Aker Stadı’nda lider Bandırmaspor’u konuk edecek olan Trabzonspor’un pilot takımı 1461 Trabzon’da hedef üç puan. Son 21 maçta mağlubiyet yüzü görmeyerek dünyada bir ilki gerçekleştirerek adını

Avni Akerde tarih yeniden yazılacak

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta 31. hafta maçında yarın Avni Aker Stadı’nda lider Bandırmaspor’u konuk edecek olan Trabzonspor’un pilot takımı 1461 Trabzon’da hedef üç puan.

 

Son 21 maçta mağlubiyet yüzü görmeyerek dünyada bir ilki gerçekleştirerek adını tarihe altın harflerle yazan Bordo-Mavili takımın Teknik Direktörü Mustafa Akçay, çalışmanın olumlu geçtiğini ve maçta galibiyetten başka bir şey düşünmediklerini söyledi. 

 

Geçtiğimiz haftayı Mardinspor’un ligden çekilmesi nedeniyle maç yapmadan geçiren 1461 Trabzon’da Teknik Patron Akçay, “Aralarında 1 puan fark bulunan iki takım yarın Avni Akerde karşılaşacak. Zor maç olacak. Rakibimiz bizi yenip rahatlamak isteyecektir ama buna izin vermemek için mücadele edeceğiz.

 

Her geçen hafta yükselen formumuzla yolumuza devam ediyoruz. İnanarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İki futbolcumuz cezalı olmasına rağmen iyi durumdayız. 21 maçtır yenilmiyoruz.  Her maça olduğu gibi bu maça da kazanmak için çıkacağız” diye konuştu.

 

Bandırmaspor karşısına kart cezalısı Abdullah Karmil ve Özcan Dağ’dan yoksun çıkacaklarını dile getiren Akçay, sonuçta sahada 11 oyuncuyla yer alacakları için eksiklerin önemli olmadığını ifade etti.

 

Taraftarlarının desteğini her zaman yanlarında hissettiklerini de vurgulayan  Bordo-Mavili takımın Teknik Direktörü Mustafa Akçay taraftarlarının, Avni Aker Stadı'na gelerek kendilerine destek olacaklarına inandığını ve onların kendilerine vereceği destek ile Bandırmaspor’u evine puansız göndererek liderlik koltuğuna oturacaklarına inancının tam olduğunu ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor