Avni Aker'de taraftar hüsranı!

Spor Toto Süper Lig'de sahasında Kayseri Erciyesspor'u 3-1 mağlup ederek Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yenilmezlik serisini 286 güne taşıyan Trabzonspor, maçlarını dolu tribünler önünde oynayamıyor. En son geçen sezon 17 Şubat'ta ligin 22. haftasında Fenerb

Avni Aker'de taraftar hüsranı!
Spor Toto Süper Lig'de sahasında Kayseri Erciyesspor'u 3-1 mağlup ederek Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yenilmezlik serisini 286 güne taşıyan Trabzonspor, maçlarını dolu tribünler önünde oynayamıyor.
 
En son geçen sezon 17 Şubat'ta ligin 22. haftasında Fenerbahçe ile oynadığı karşılaşmayı 3-0 kaybeden ve o tarihten sonra sahasında Spor Toto Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve UEFA Avrupa Ligi'nde yaptığı toplam 20 maçta 16 galibiyet ve 4 beraberlik elde ederek başarılı sonuçlar alan bordo-mavililer, taraftar desteğini arkasında fazla bulamadı.
 
Bu sezon tarihinde ilk kez UEFA Avrupa Ligi'nde kaldığı gruplarda son maçlar öncesi liderlik koltuğunda yer alan ve ligde de son haftalarda aldığı galibiyetlerle 5. sıraya yükselen Karadeniz ekibi, fazla taraftar desteğinden mahrum kaldı.
 
-Boş koltuk sayısı daha fazla
 
Sahasındaki 13 maçta 10 galibiyet, 3 beraberlik alarak rakiplerine galibiyet yüzü göstermeyen bordo-mavili takımın Kayseri Erciyespor ile dün oynadığı karşılaşmayı 7 bin 848 kombine kartlı, 2 bin 515 biletli seyirci olmak üzere 10 bin 363 kişinin izlediği öğrenildi.
 
Yaklaşık 24 bin 600 kapasitesi bulunan Hüseyin Avni Aker Stadı'nda geniş boşluklar gözlenirken 14 bin 237 koltuk ise boş kaldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor