Avni Aker'de şölen var şölen

Haber61/spor servis - Trabzonspor yönetimi yarın 20.00’da oynanacak olan Fenerbahçe maçı öncesi Avni Aker’de şölen havası yaratmayı planlıyor.Bu tarihi gün için bilet satışları da patladı. Avni Aker’e giren her bir taraftara da bayrak dağıtılacak. 20 bin

Avni Aker'de şölen var şölen

Haber61/spor servis - Trabzonspor yönetimi yarın 20.00’da oynanacak olan Fenerbahçe maçı öncesi Avni Aker’de şölen havası yaratmayı planlıyor.

Bu tarihi gün için bilet satışları da patladı. Avni Aker’e giren her bir taraftara da bayrak dağıtılacak. 20 bin adet bayrak hazır. Herkesin elinde 20 bin bordo mavi bayrak aynı anda sallanacak. Yani Avni Aker, sallanacak.

Ayrıca Trabzonspor’un milli kalecisi Onur Recep Kıvrak, için de dev bir pankart açılacak. Milli kaleciye, “Sen bizim Onurumuzsun. Sana kimse dil uzatamaz. Yanındayız” mesajı verilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor