Avni Aker'de protesto pankartı

Avni Aker stadı yakınında iki bina arasına asılan pankart ortalığı karıştırdı.  Ligde zor günler geçiren ve kritik süreçte bulunan Trabzonspor'a her kesimden destek mesajları gelirken taraftarlar astıkları pankartlarla adeta bu yola darbe vuruyor.Takımın

Avni Aker'de protesto pankartı

Avni Aker stadı yakınında iki bina arasına asılan pankart ortalığı karıştırdı.  Ligde zor günler geçiren ve kritik süreçte bulunan Trabzonspor'a her kesimden destek mesajları gelirken taraftarlar astıkları pankartlarla adeta bu yola darbe vuruyor.

Takımın gerçek sahibi taraftarın bu tür pankartlarla bordo mavili camianın moralini bozması ise manidar bulundu.

Taraftarların stadyum dışına astığı protesto pankartını güvenlik güçleri indirmek isteyince kısa süreli gerginlik yaşandı .

Gülbahar hatun polis merkezi ekipleri pankartın olduğu yerde tespit çalışmasının ardından savcılıkça "pankartın indirilmesi ve pankartı kimlerin astığı hakkında ifadelere başvurulması istendi.Polis ekipleri daha sonra pankartı indirdi ve mahalle halkından ifadeye bir kaç kişi çağrıldı.

15.jpg

Trabzonspor taraftarları futolcuların resimlerinin yer aldığı ve "Yüzsüzler" yazılı pankartın kulübün içinde bulunduğu zorlu süreçte asılması oldukça manidar bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor