Avni Aker'de kolbastı şov!

Buna göre Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen Bölgesel Gençlik Geliştirme U18 Ligi 2010-2011 sezonunun finalinde Fenerbahçe’yi mağlup ederek şampiyon olan Trabzonspor’un U18 takımı ile Bucaspor Futbol Akademisi tarafından organize edilen 3. U

Avni Aker'de kolbastı şov!

Buna göre Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen Bölgesel Gençlik Geliştirme U18 Ligi 2010-2011 sezonunun finalinde Fenerbahçe’yi mağlup ederek şampiyon olan Trabzonspor’un U18 takımı ile Bucaspor Futbol Akademisi tarafından organize edilen 3. Uluslararası Futbol Turnuvası'nda şampiyon olan Trabzonspor’un U13 takımının sporcu ve teknik adamları maç öncesi düzenlenecek törenle ödüllendirilecek.

Bu törenin ardından Trabzonspor’un ana sponsoru Türk Telekom tarafından, Süper Lig kariyerindeki 100. golüne ulaşan başarılı futbolcu Umut Bulut'a, bir kutlama plaketi verilecek. Yine Türk Telekom’un hazırladığı özel jingle taraftarlara dinlettirilecek. EYOF 2011 için hazırlanan maskotlar saha içerisinde çeşitli gösterilerde bulunacak. Denizbank Bonus ve Vakıfbank Taraftar kartı taraftarlara tanıtılacak.

Ayrıca maç öncesi takım için özel olarak hazırlanan video ve müziklerin yanı sıra devre arasında kolbastı ekibi gösteri yapacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler