Avni Aker'de kaybetmiyor

Bu sezon sahasındaki 8 maçta kaybetmeyen Trabzonspor, Legia Varşova'yı da devirip Avrupa Ligi'nde yoluna devam etme anlamında çok önemli bir adım atmak istiyor.UEFA Avrupa Ligi J Grubu'nda bu akşam Avni Aker'de Legia Varşova'yı ağırlayacak olan Trabzonspo

Avni Aker'de kaybetmiyor

Bu sezon sahasındaki 8 maçta kaybetmeyen Trabzonspor, Legia Varşova'yı da devirip Avrupa Ligi'nde yoluna devam etme anlamında çok önemli bir adım atmak istiyor.

UEFA Avrupa Ligi J Grubu'nda bu akşam Avni Aker'de Legia Varşova'yı ağırlayacak olan Trabzonspor, bu sezon sahasında oynadığı 8 resmi maçta yenilgi yüzü görmedi.

Bordo-mavililer, Aker'de ligde Çaykur Rize'yi 2-1, Karabük'ü 1-0, Torku Konya'yı 2-0 yenip, Sivas'la 0-0 berabere kalırken, UEFA'da ise Derry City'yi 4-2, Kukesi'yi 3-1 devirip, Minsk ile 0-0, Lazio ile 3-3 berabere kaldı. Grupta 4 puanla lider olan Fırtına, bu akşam konuk edeceği Legia Varşova'yı da devirerek, zirvedeki yerini korumayı hedefliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler