Avni Aker'de fırtına sert esecek

Şampiyonluk mücadelesi veren Trabzonspor ile G.Saray, Avni Aker Stadı’nda kozlarını paylaşacak. Saat 19.00’da başlayacak maçı Halis Özkahya yönetecek. Zorlu maçı Lig TV naklen yayınlayacak. G.Saray, Trabzonspor ile son 13 sezonda deplasmanda yaptığı lig m

Avni Aker'de fırtına sert esecek

Şampiyonluk mücadelesi veren Trabzonspor ile G.Saray, Avni Aker Stadı’nda kozlarını paylaşacak. Saat 19.00’da başlayacak maçı Halis Özkahya yönetecek. Zorlu maçı Lig TV naklen yayınlayacak. G.Saray, Trabzonspor ile son 13 sezonda deplasmanda yaptığı lig maçlarında sadece iki kez yenildi.

KANAL: Lig TV

SAAT: 19.00

STAT: Avni Aker

HAKEM: Halis Özkahya

Hagi’nin 5 korkusu

G.SARAY’da zorlu Trabzon deplasmanı öncesi Hagi’yi, bordo mavili takımın etkili silahları düşündürüyor. Rumen çalıştırıcı özellikle son haftalarda Trabzonspor’un en etkili ismi olan Serkan Balcı’ya önlem alacak. Hagi, kanat bindirmeleriyle hücum oyuncularını sürekli besleyen tecrübeli oyuncuya karşı Insua’yı uyardı.

Hagi’yi zorlu karşılaşma öncesi endişelendiren bir diğer faktör de Egemen’in yan toplardaki hava hakimiyeti. Hagi, Selçuk ve Jaja’nın kaleyi bulan etkili şutlarının yanısıra Umut’un da kontratakta çok etkili olması konusunda oyuncularını uyardı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor