Avni Aker'de Çalımbay pankartı

Trabzon tribünlerinde Rıza Çalımbay için Fenerbahçe taraftarlarının açtığı '2 Ekmek 1 Süt' pankartı hatırlatıldıBordo-mavili taraftarlar geçmişte Şükrü Saracoğlu’nda açılan, “Rıza Çalımbay, 2 ekmek bir süt” yazılı pankartı hatırlatarak, “Rıza efendi, 2 ek

Avni Aker'de Çalımbay pankartı

Trabzon tribünlerinde Rıza Çalımbay için Fenerbahçe taraftarlarının açtığı '2 Ekmek 1 Süt' pankartı hatırlatıldı

Bordo-mavili taraftarlar geçmişte Şükrü Saracoğlu’nda açılan, “Rıza Çalımbay, 2 ekmek bir süt” yazılı pankartı hatırlatarak, “Rıza efendi, 2 ekmek bir sütü unutma” pankartıyla tecrübeli hocaya mesaj gönderdiler.

RIZA ÇALIMBAY 2 EKMEĞİ UNUTMA

Trabzonspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçından önce "Büyük kulüp haksızca kazanmayı hak gören değil, bizim gibi haksızlığa rağmen kazanma gücüne sahip olan kulüptür" ve "Rıza efendinin bir hesabı vardır elbette" pankartı için temsilcilerden yasak geldi. Buna rağmen tribünde Sivas'ın başındaki Rıza Çalımbay'a Kadıköy'de açılan olay pankartla ilgili hatırlatma gözden kaçtı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor