Avni Aker testten geçti

21 Haziran -13 Temmuz 2013 tarihleri arasında ülkemizde düzenlenecek olan FIFA U20 Dünya Şampiyonası nedeniyle FIFA heyeti müsabakaların oynanacağı şehirleri ziyaret ederek stadyumları incelemeye başladı. FIFA heyeti özellikle stadyumun  aydınlatma sistem

Avni Aker testten geçti
21 Haziran -13 Temmuz 2013 tarihleri arasında ülkemizde düzenlenecek olan FIFA U20 Dünya Şampiyonası nedeniyle FIFA heyeti müsabakaların oynanacağı şehirleri ziyaret ederek stadyumları incelemeye başladı.
 
FIFA heyeti özellikle stadyumun  aydınlatma sistemlerini, yedek güç sistemlerini, güvenlik ve emniyet tedbirleri konularını masaya yatırarak, bu konuda yapılan çalışmaları denetledi.
 
Ayrıca turnuva sponsoru AKSA tarafından sağlanan jeneratörler test edilerek, şehir şebeke elektrik sistemiyle entegrasyonu denetlendi.
 
Testler sırasında yayıncı kuruluşun alacağı enerji sistemi ve bağlantıları da test edildi. Sonrasında ise tüm bu sistemlerin jeneratörler ve şehir şebekesine bağlantısının uygunluğu denetlendi.
 
Bugün ayrıca stadyumda alınacak yangın ve sağlık önlemleri tedbirleri gözden geçirilip,  ilgili birimlerin temsilcileriyle gerekli acil durum senaryoları değerlendirildi.
 
Denetimlerde soyunma odaları bölgesi, VIP bölümleri ve gençlik programının uygulanacağı bölümler incelenerek, yapılan çalışmalar yerinde görüldü.
 
Yapılan tüm bu çalışmalar sonunda Hüseyin Avni Aker Stadı’nda her hangi bir sorun olmadığı ve bugüne kadar yapılan hazırlıkların FIFA heyetini memnun ettiği görüldü.
 
Çalışmaların bundan sonraki sürçte de devam edeceği ve takımların şehrimize geleceği gün itibariyle şehrin turnuvaya hazır hale geleceği vurgulandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler